Tájékoztatóinkról

Az APPLiA Magyarország Egyesülés a hazai elektronikaikészülék-gyártókat képviselő szakmai szövetség.

3

Az APPLiA Magyarország publikációiban a szakmaiság és a versenysemlegesség alapelveit követi.

Szakmaiság

Figyelmet fordítunk az adott téma szakmailag komplex bemutatására. Ez azt jelenti, hogy egy-egy téma körbejárásakor az a célunk, hogy a lehető legtöbb szakmai információt megosszuk az Olvasóval, kiemelve adott esetben az előnyöket és a hátrányokat is. Soha nem próbáljuk az Olvasót egyik vagy másik konkrét megoldásra, választásra rábeszélni, pusztán minél hasznosabb tudásbázist kívánunk nyújtani, a döntés meghozatalát segítendő.

A szakmai cikkek az illetékes szakértő kollégák bevonásával készülnek, az ő jóváhagyásukkal kerülnek publikálásra.

A kiadványok szakmai lektoráláson esnek át a megjelenés előtt. A 2016-os Föld Napja kapcsán megjelent Forgó Morgó a tengeren című mesekönyvet például Dr. Halász János, a Szegedi Tudományegyetem c. egyetemi tanára lektorálta.

Amennyiben egy cikk megírásához szakmai anyagok kerülnek felhasználásra, ezek mint Felhasznált irodalom megjelenítésre kerülnek a cikk végén.

Versenysemlegesség

Az APPLiA Magyarország Egyesülés működésének kiemelt alapelve a versenysemlegesség. Ezért márkapreferenciát, konkrét vásárlási döntésekre irányuló javaslatot még közvetetten sem képvisel a szervezet. Ez az alapelv is garancia arra, hogy az Olvasót döntéseiben semmilyen irányban nem szeretnénk befolyásolni, sem márkákkal, sem a piacon egymással versengő technológiákkal kapcsolatban.