Szerintem...

az APPLiA Magyarország fiataloknak szóló pályázatait, valamint mindenkinek szóló, a nyertes pályaművekre épülő edukációs kampányait foglalja magába.

3

Diákjaink gondolatai egy zöldebb és egy egészségesebb jövőről.

2019 őszén úgy gondoltuk, ideje megkérdezni a hazai fiatalokat, mit gondolnak környezetünk, bolygónk jelenéről és jövőjéről. A Szerintem… Fiatalok egy zöldebb jövőért! pályázatra beérkezett írásokból választottuk ki a legjobb 55 pályaművet. Az 55 diák kreatív fényképe, és a pályaműveikből kiemelt egy-egy gondolat került az APPLiA Magyarország 2020-as naptárába.

2021-ben újabb kérdéssel fordultunk a diákokhoz: mit gondolnak, hogyan tudnánk egészségesebben élni? A Szerintem… Fiatalok egy egészségesebb jövőért! pályázatra esszé és kisfilm kategóriában is lehetett immár nevezni. A legjobb pályaműveket beküldő diákok fotói és gondolatai kerültek az APPLiA Magyarország 2021/22-es tanévre tervezett naptárjába.

*

A program elemei

Pályázatok

Eddig két Szerintem-pályázatot hirdettünk meg: 2019-ben a Szerintem… Fiatalok egy zöldebb jövőért!, 2021-ben pedig a Szerintem… Fiatalok egy egészségesebb jövőért! pályázatot. Ki tudja, talán lesz harmadik is…

Honlap

A youthforfuture.hu honlapon megtekinthetők mindkét pályázatunk legjobb pályaművei, valamint a diákok fotói, és a velük készült kisfilmek is. A legjobbak közül is a legjobb pályaművek angolul is olvashatók.

Fotózás

A kiválasztott pályázatok diákjait meghívtuk egy kreatív fotózásra, majd az itt készült fotók bekerültek az APPLiA Magyarország aktuális naptárjaiba. Mindkét kampány során kisfilmeket is készítettünk a diákokkal.

Naptár

Nagyon büszkék vagyunk eddigi két naptárunkra! Csodálatosan szépek és egyediek lettek! Az okos gondolatok és nagyszerűen megkomponált fotók időtlenné teszik őket.

Facebook-kampány

Ahogy lapoztunk egyet az aktuális naptárunkban, úgy került egy-egy újabb diákunk a Facebookon is a középpontba: ő szerepelt a heti borítóképen, és egy közösen gondolkodásra ösztönző posztban.

Eddigi pályázatok

Szerintem… Fiatalok egy zöldebb jövőért!

2019 őszén arra kértük a fiatalokat, hogy írják meg nekünk, mit gondolnak környezetünk, bolygónk jelenéről és jövőjéről.

Szerintem… Fiatalok egy egészségesebb jövőért!

2021 telén arra kértük a fiatalokat, fogalmazzák meg nekünk esszé vagy kisfilm formájában, szerintük hogyan élhetnénk egészségesebben.

KAMPÁNYOK

Szerintük…ezt üzenték diákjaink

Diákinterjúk

interjú

E

Így zajlott a 2021-es naptárfotózás!
nézze meg
videónkat

Ezeket a Facebook posztokat érdemes megnézni

…Fiatalok egy zöldebb jövőért! – Facebook megjelenések

…Fiatalok egy egészségesebb jövőért! – Facebook megjelenések