Elindult a Szerintem-kampány!

A tavalyi ősz során hirdette meg az APPLiA Magyarország Egyesülés a Szerintem… Fiatalok egy zöldebb jövőért! pályázatot általánosiskolás- és középiskolás-diákoknak.

2020.01.07.

3

A pályázat kiírója arra kérte a diákokat, hogy fogalmazzák meg, mit is gondolnak környezetünk, bolygónk jelenéről és jövőjéről. A kiválasztott legjobb 55 pályamű egy-egy gondolata és a gondolatokat megfogalmazó diákok szerepelnek az APPLiA Magyarország Egyesülés 2020-as asztali naptárának egyes oldalain.

A diákok írásai teljes egészükben a www.youthforfuture.hu honlapon olvashatóak.

2020. elején pedig kezdetét vette a Szerintem-kampány, melynek keretében az APPLiA Magyarország Egyesülés facebook-oldalán minden héten bemutatásra kerül az adott naptár-héten szereplő kisdiák és a zöldebb jövőről szóló gondolatai, továbbá az aktuális jeles nap(ok) és üzeneteik. A kampányt az év során a diákokkal a fotózás során forgatott interjúkból készített kisfilmek, továbbá nyereményjátékok is színesítik.

Az APPLiA Magyarország Egyesülés szeretettel vár minden kedves érdeklődőt, az aktuális környezeti kérdésekről egy közös gondolkodásban, ötletelésben és változásban részt venni vágyót a facebookon (az APPLiA Magyarország Egyesülés facebook-oldala: https://www.facebook.com/applia.hu/).

Olvassa el korábbi facebook-posztjainkat itt!

2020 során négy kampányfilmet is bemutatunk, ugyanis diákjaink nemcsak leírták, hanem el is mondták nekünk, mit gondolnak. Kampányfilmeinket az APPLiA Magyarország YouTube csatornáján és a Facebookon is megtekinthetik!

Információ a sajtó és média részére:

  • Mészáros Fanni, Cégvezető
  • APPLiA Magyarország Egyesülés
  • D18 Kávézó, könyvesbolt és irodaház 1066 Budapest, Dessewffy u. 18-20.
  • Email: fanni.meszaros@applia.hu
  • Telefon: 06209120470