Éljünk okosabban!

Háztartási gépeink megkönnyítik az életünket. Mi mindent tehetünk azért, hogy ne romoljanak el? Erre a kérdésre keressük a válaszokat a 2022-es kampányunkban.

3

Ön mit tesz azért, hogy ne romoljon el a mosógépe, tűzhelye?

Kollégánk, Madarász Tamás szervizvezető, a Háztartásigép-szaktechnikusi szakmai ismeretek című könyvünk szerzője úgy gondolta, szívesen írna egy hasonló könyvet a háztartásoknak is. Fontosnak tarja, hogy igazán akkor tudjuk megelőzni a hibákat, ha egyrészt megértjük, hogyan is működnek készülékeink a háztartásunk rendszerében, másrészt mi magunk is megtesszük, amit lehet: például rendszeresen karbantartjuk masináinkat.

A program elemei

Rádióinterjúk

2022 során Madarász Tamás és Mészáros Fanni havi rendszerességgel a Trend FM Monitor Délután Érczfalvi Andrással műsorának vendége. Hónapról hónapra górcső alá kerül egy-egy háztartási berendezésünk. Az interjúk a YouTube-on visszahallgathatók.

Hogy ne romoljon el...

Animációs kisfilmek, amelyekben tippeket, tanácsokat adunk mindennapi háztartási eszközeink használatához, hogy minél hosszabb ideig tudjuk meghibásodás nélkül használni őket. Kitérünk a hűtőkre, mosógépekre, mosogatógépekre, szárítógépekre, valamint a légkondikra is.

Könyv

A könyv, mely reményeink szerint hasznos tanácsokkal látja majd el az érdeklődő és tudatos háztartásokat, jelenleg készülőben van. Biztosan lesz majd valamilyen online verziója is…

Rádióinterjúk

interjú

Hogy ne romoljon el…

Tippek, tanácsok mindennapi háztartási eszközeink használatához, hogy minél hosszabb ideig tudjuk meghibásodás nélkül használni őket.