Sajtóközlemények

Kedves Érdeklődő!

Ezen az oldalon megtalálhatja a 2017. szeptemberétől a APPLiA Magyarország által kiadásra kerülő sajtóközleményeket.

Kérjük, tekintse meg híreinket is a nyitó oldalunkon vagy a Hírek menüpont alatt, mert nem minden hírünkről készül külön sajtóközlemény.

Amennyiben nemzetközi szervezetünk, az APPLiA Europe által kiadott sajtóközlemények érdeklik, kérjük, látogasson el a https://www.applia-europe.eu/applia-media/press-releases oldalra. Az itt található tartalmakkal kapcsolatban is fordulhat hozzánk bizalommal kérdésével, kérésével!

Itt az új Forgó Morgó rajzpályázat!

2018. október 01.
A nagy sikerű 2015-ös és 2016-os rajzpályázatok után itt az újabb lehetőség a gyerekek részére, hogy rajztudásukról számot adjanak. A pályázat kiírója, az APPLiA Magyarország Egyesülés korábbi hagyományait követve a harmadik Forgó Morgó mesekönyvet is gyerekrajzokkal tervezi illusztrálni. A Lehetséges? címet viselő mesekönyvet, ahogy a korábbi Forgó Morgó a tengeren, és a Körforgó Morgó, az új barát történeteket is, Mészáros Fanni írta (a szerző jogász-közgazdász, alkalmazott környezetkutató, az APPLiA Magyarország cégvezetője). Az új történethez, melynek fő környezetvédelmi témája a vízhez kapcsolódik, december 14-ig várják az alkotásokat, illusztrációkat. Az eredményhirdetés és a könyv bemutatója 2019-ben a Víz Világnapja kapcsán kerül megrendezésre. A pályázat fődíja idén is egy egyhetes horvátországi családi nyaralás.

Meglepetés a Föld Napjára

2018. április 20.
„Ki mondta, hogy nem tudod megváltoztatni a világot?”

Viszlát CECED Magyarország, indul az APPLiA Magyarország!

2018. március 21.
A CECED, az európai háztartásigép-gyártó és forgalmazó vállalatok érdekképviseleti szervezete 60 évvel a megalakulása után új nevet (APPLiA Europe) és új arculatot kapott. A változás eredményeképpen a hazai szervezet is APPLiA Magyarország Egyesülés néven folytatja tovább munkáját a mai naptól.

Felújított mosógépek rászorulóknak

2017. szeptember 21.
Az idei csereprogram keretében a CECED Magyarország Egyesülés mosógépek felújítását és adományozását tervezi.

Oldalak