Hírek

Ezen az oldalon megtalálhatja az APPLIA Magyarország aktuális és korábbi híreit.

Amennyiben nemzetközi szervezetünk, az APPLIA Europe hírei érdeklik, kérjük, látogasson el a https://www.applia-europe.eu/applia-media/press-releases oldalra. Az itt található tartalmakkal kapcsolatban is fordulhat hozzánk bizalommal kérdésével, kérésével!

Indul a háztartásigép-szerelők képzése!

2018. szeptember 19.
A SELL Magazin szeptemberi számában egy remek hírről számoltunk be: hosszú előkészítési munkálatok után végre elindult a háztartásigép-szerelők képzése! 

Elkészült az új háztartásigép-szerelő szakkönyv!

2018. augusztus 30.
Madarász Tamás kollégánk a mai napon tartotta először kezében az általa írt új háztartásigép-szerelő szakkönyvet. A 420 oldal korszerű segítség, reméljük, nagy hasznára lesz a jövő szerelő-generációjának!

Gondolatok a gyártói felelősségről

2018. augusztus 04.
A Zöld Ipar magazin júniusi számában a gyártói felelősségről elmélkedtünk...

Hűsítő gondolatok a SzépLAK magazin nyári számában!

2018. június 20.
A SzépLAK magazin nyári számában Hűsítő gondolatok címmel a takarékos hűtőhasználatról olvashatnak. Vajon mennyit fogyasztanak háztartási gépeink, és mennyit tudnánk megtakarítani, ha a régi matuzsálemeket takarékos, úk készülékekre cserélnénk?

Interjú Mészáros Fannival a Forgó Morgó kampányról

2018. június 12.
A www.zoldmatek.hu (Környezeti nevelés és egy kis matematika) honlapon június 12-én jelent meg a cégvezetőnkkel, Mészáros Fannival készült interjú, melyben Fanni a Forgó Morgó kampány történetéről mesél.

Oldalak